| Bybyutzzzz a întrebat:

Peste cateva saptamani plec la mare si chiar in zilele acelea imi vine menstruatia. ce pot sa fac pentru a-mi intarzia menstruatia pentru vreo 2 saptamani? dar fara pastile, va rog sa imi raspundeti...
P.S. funda la cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Exista solutii dar cu efecte destul de naspa asa ca nu iti recomand, si mie mi s-a intamplat asa anul trecut dar mi-ám pus absorbante fara aripioare sa nu se vada( atentie sa ai grija sa fie absorbante nu protej-slipuri).

| 12AA a răspuns:

Incerca sa mananci varza ...sau daca vrei poti ramane insarcinata laughing

| 1000bodies a răspuns:

O prietena folosea absorbante Bella fara aripioare. Si cand iesea din apa isi schimba tamponul. Dar nu stiu ce sa zic. Pare cam ciudat si nu stiu daca a mers. Nu strica sa incerci!

| OanaSiCamAtat a răspuns:

Nu ai cum sa-ti intarzii menstruatia. Iar OB-uri nu prea iti sugerez sa folosesti pentru ca alea se folosesc de catre femeile care au facut copii. Daca te-am ajutat cu placere tu decizi daca primesc FUNDITA. big grin

| Nu_Are_Nume_Deea_1978 a răspuns:

Nu face asta! Îţi poţi cauza grave probleme.

Eventual foloseşte cu curaj OB-uri :*

| Radu_Estera_1986 a răspuns:

Buna TPU! Peste cateva saptamani plec la mare si chiar in zilele acelea imi vine menstruatia. ce pot sa fac pentru a-mi intarzia menstruatia pentru vreo 2 saptamani? dar fara pastile, va rog sa imi raspundeti?