| Mihaela13 a întrebat:

Pf...azi am fost la doctor si mi-a zis ca am varicelaa.crying. Ce sa fac sa imi treaca mai repede? va roglove struck help mee[-o< love struck si spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa nu ma plictisesc! help mee!love struck [pS: dau funditSalove struck]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Varicela iti trece in 14 zile, indiferent ce ai face. Ca sa nu te plictisesti, citeste. Sunt sigura ca ai zeci de carti care te asteapta necitite.

4 răspunsuri:
| Katy_8817 a răspuns:

Varicela se incadreaza in general in bolile copilariei si nu prea exista metode pentru a o indeparta. trebuie sa stai in casa 2 saptamani si sa incerci sa nu te scarpini prea mult foloseste pudra de talc. bucurate ca in timp ce tu stai acasa si freci menta altii merg la scoala si freaca mentahee hee asta e

| FriendsShow a răspuns:

Pai ca sa iti treaca mai repede...trebuie sa nu iesi afara deloc 2 saptamani.si sa urmezi tratamentul sau ce ti-a dta am avut si eu, si daca iesi afara cele care incep usor usor sa se duca sa iti dispara iti vor aparea din nou asa ca mai bine stai in casa...si departe e cei care inca nu au avut varicelacryinge nasol rau. funda?

| Marian_6643 a răspuns:

Eu am acum varicela mai am o saptamana de stat in casa, primele 2 zile nu am putut sa dorm ma gadila laughing, incearca sa nu rupi bubele sau sa nu te scarpici asa trc ceva mai repede, adica se vindeca. si da-ti cu mixtura mentolata!

| Raduku_1530 a răspuns:

Roaga pe cineva sa mearga la farmacie si sa-ti cumpere "mixtura" si iti pui pe un pic de vata si te faci.Sa nu te plictisesti joaca-te cu cineva monopoli, carti, remi etc. Fundita?