| cristina790 a întrebat:

poate am gresit categoria.Va rog sa ma ajutati.Am nevoie de ajutor urgent.Ce pot face sa imi grabesc menstruatia? Merg la un pool party si mi-a intarziat,vreau sa imi vina cat mai repede sa pot merge linistita, dau funda.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună dragă Cristinuța! Asa functionează organismul tău, asta nu o poti controla tu, este m ai important sa fii sanătoasă decit o petrecere sau banchet nu crezi? Asa că nu i ti deregla organismul doar pentr u o prostie de party.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce virstă ai?

| cristina790 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 17 ani dar chestia e ca deja mi-a intarziat, trebuia sa imi vina acum 3 zile si nu a aparut sad asta ma ingrijoreaza

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cristina790):

Multi inainte sa traiesti si sa fii sanatoasă, chestia cu ciclul, esti stresata ca nu m ai apare odată sa te elibereze si pe tine de o povară care din păcate o ai in fiecare lună, dar linisteste te si vei vedea ca fiind calmă va veni si ciclul si te vei simtii minunat după ce trece.

| MskDesign a răspuns:

Nu cred ca se poate face nimic.

| 1cristian1990 a răspuns:

Poti cauta pe net plante care creste tensiunea sau care chiar declanseaza mai repede menstruatia! Nu manca sare, fa exercitii fizice, ia vitamina C, evita stresu... daca nu vine, nu vine, asta e!

| 1cristian1990 a răspuns:

PS: plantele le poti face pulbere intr-o rasnita de cafea si iei doar 3 - 4 lingurite pe zi/24h! Pui planta sau amestecu de plante (max 8) sub limba o ti 2 min si inghiti cu apa, asta are efectul cel mai bun!

| cristina790 explică:

Daca voi fi atunci la menstruatie, nu voi merge, logic.Tocmai de asta caut solutii ca sa imi vina mai repede!

| cristina790 explică:

Ce raspuns inteligent happy