| qwertyqwerty a întrebat:

Poate ca e o intrebare cam jenanta dar asta e:
De aproape un an si jumatate am o secretie vaginala si vreau sa stiu: cat o sa mai continue? Am vorbit cu mama despre asta.
P.S. nu am inca menstruatie (am 12 ani)
Va rog nu va bateti joc! puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tzus a răspuns:

Nu te panica si eu la 12 ani am inceput sa am aceste secretii e perfect normal, mie mi a venit menstruatia la 14 ani si vreau sa zic ca si acum la 18 mai am aceste secretii!
ginocoloaga mea mi a explicat ca este perfect normal sa le ai pentru ca astfel corpul elimina prin acele secretii anumite,, lucruri'' de care nu are nevoie, este la fel ca si cu transpiratia prin care elimini toxinele!
eu personal folosesc acele absorbante zilnice foarte subtiri, se gasesc in zeci de variante: cu aloe, fara miros, parfumate, atat pentru tanga cat si pentru slip normal, acum cativa ani se gaseau si pentru lenjerie de culoare neagra de la alldays (varianta zilnica a tampoanelor always)!
si inca o data nu te ingrijora decat daca observi o schimbare a culorii sau a mirosului, in acest caz va trebui sa consulti un medic ginecolog!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Va continua pana la menopauza, adica in jur de 40 de ani.

| mona a răspuns:

O sa iti vina menstruatia in viitorul apropiat[secreta alba e unul din semne]