Asa sunt lentilele de contact, ele nu pot inlocui decat partial ochelelarii, dar sunt cool!
Buna, Da, vederea in ceata poate fi datorata perioadei de acomodare a ochiului cu lentila, insa daca persista este bine sa intrebi si medicul. O alta cauza ar putea fi cea a nepotrivirii parametrilor lentile cu dimensiunea ochiului. Lentilele pe care le folosesti sunt luate dupa prescriptie? Daca respecti termenul lor de folosire si modalitatea de curatare, nu ar trebui sa mai ai astfel de probleme o data ce te obisnuiesti cu ele. Daca vrei sa citesti mai multe despre lentilele de contact, pe blogul www.medlens.ro ai diferite articole. Sper sa iti fie de folos informatia!
Da,lentilele mi-au fost recomandate si prescrise de medicul la care merg de multi ani. Parca incepe sa fie mai bine, sper ca in cateva zile sa nu mai am nimic. Iti multumesc pentru raspuns si de indata ce ma intorc in tara o sa merg si la un control sa vad daca totul e in regula. Am plecat chiar dupa ce mi-au sosit lentilele si o sa mai stau vreo 2 saptamani. Multumesc inca o data si toate cele bune!
Buna. Senzatia de disconfort pe care o resimti atunci cand treci de la lumina puternica la o zona mai putin luminata este data de faptul ca ochiul incearca sa se acomodeze cu noua cantitate de lumina si pupila se dilata. Daca disconfortul persista poate ar trebui sa mergi la un consult oftalmologic sa vezi daca lentilele de contact pe care le folosesti sunt potrivite pentru tine. Si app de lentile daca obisuniesti sa ti le comanzi de pe net, ar trebui sa intri si pe www.conga.ro, au preturi mai mici si produsele sunt ok, eu mi-am luat si sunt multumita.