| Johnny_6115 a întrebat:

Port ochelari de vreo 2 ani si de cateva luni am observat ca la scoala nu mai vad la tabla si imi e rusine sa imi iau alti ochelari pentru ca colegi ar rade de mine.Ce sfaturi imi puteti da.Dau fundita bineinteles!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PassingBY a răspuns:

Faptul că nu vezi ar trebui să fie mai important decât vorbele unor colegi. Dar dacă totuşi nu vrei să îţi iei ochelari, încearcă lentile de contact. Eu port de 8 ani şi mă înţeleg chiar foarte bine cu ele. Nu sunt deloc greu de întreţinut.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce este mai important pentru tine: sanatatea ta ori prostia colegilor?
Du-te repede la un oftalmolog si schimba-ti lentilele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nasol daca pui rusinea de a purta ochelari inaintea sanatatii tale, dar daca deja porti ochelari nu vad unde ar fi problema sa ii schimbi? stie cineva ca ti au crescut dioptriile? poti sa iti schimbi ochelarii si pe motivul ca vrei alt model

Răspuns utilizator avertizat