Personal sper sa iasa, consider ca oamenii trebuie sa plateasca pentru faptele lor. Din cate stiu eu, da vor iesii la analize. Acum poate sa moara de frica, daca a fost inconstienta nu e vina nimanui, decat a ei.
Ce fraier ...nu te am.pus sa iti dai cu parerea despre cine a tras si nu cres ca ma cunosti tu ca sa zici ca eu am tras sau ca am 6 ani.Si apropo, marijuana se fumeaza nu se trage, cand zici a tras te duce cu gandu la prafuri
Fraier/a esti. Tras nu inseamna pe nas, adiere se primavara. Si drogul pe care l-ai consumat ramane in organism.
Eu nu fumez dar, pentru a2-a intrebare sa stii ca ma uit cateodata pe national geografic si sa stii ca marijuana e o substanta foarte puternica, iar analizele pot iesi rau
Buna. Drogurile raman in corp timp de 6 luni. S-sr putea sa iasa la analize. nu stiu. Eu am fumat hasis, dar am tras doar 2 fumuri. Si hasisul bnu e asa tare ca marijuana. Si plus ca tu zici ca a tras 5-6 fumuri. La mine in analize n-au iesit, dar la ea e posibil sa iasa.
Dar ce conteaza daca a tras ea sau prietena ei adica daca prietena ei a tras e mai bine decat sa traga ea si prietena ei sa nu traga? Pana la urma marijuana e un drog si poate fi consumat cu cap cat despre intrebarea ta cred ca peste o luna nu se va vedea dar sa incerce sa detoxifieze organismul prin sport si mancat chesti sanatoase. P.S. Daca mai fumeaza se va vedea.
Bun deci asta nu stiu sigur dar am bunici care fumeaza in familia mea. Mai intai depinde de cati ani are prietena ta. Oricum, daca a inceput sa fumeze s-ar putea sa continue pentru ca e greu sa nu mai fumezi. La analize se pot vedea cateva chestii diferite daca o persoana incepe sa fumeze. Dar de asta depinde si varsta.