| anneemariia a întrebat:

Buna tpu....probabil am racit la ovare sau cv deoarece de cateva zile am niste sangerari slabe si de culoare rosie-maronie...va rog datimi niste remedii naturiste...ceaiuri...bai...cv.....va roog! La doctor nu vreau sa merg deoarece mi.e oarecum teama deci va rog daca imi puteti da niste sfaturi...va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sara20304050 a răspuns:

İncearca o infuzie cu ceai de musetel sau cu bicarbonat.

| terkilla a răspuns:

Olla sti cati ani ai? s-ar putea sa fii pe menstruatie... cred euwinking cumparati un tampon si totul e rezolvat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Si de unde stii ca esti racita si nu este o disfunctie hormonala?
Un ecograf pelvian cel putin.
Ceai de urzica/ cretisoara/ musetel/ traista ciobanului. Fara dusuri reci, curent, etc.
Sanatate!
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU te poţi "trata" cu remedii naturiste până nici NU şti ce ai!
De asemenea, sunt unele afecţiuni pe care NU le poţi trata cu remedii naturiste, fiind NECESAR un tratament medicamentos!

Trebuie să mergi cât mai curând la ginecolog!

Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat anterior...

Toate cele bune şi multă sănătate.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poate trebuie sa iti vina CM/poatepe langa raceala ai si o infectie, nu ezita sa amani vizita la medic ca iti va dauna foarte mult.
Spalaturi cu ceai de urzica/musetel/pelin.
Dar tot sfatul medicului este cel mai indicat si demn de urmat
O zi frumoasa sa aihappy