| Alkyda a întrebat:

Problema mea e ca am slabit brusc si mi-au aparut pe picioare un fel de venisoare stiu ca trebuie sa ma duc la medic insa ideea e ca vreau sa stiu daca se afla cineva in aceiasi situatie si a fost la medic. si daca i-a dat ceva ca sa ii treaca /

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| greieras a răspuns:

Buna sunt Mirela si sunt asistent medical.pot sa iti spun ca acele "venisoare" asa cum le numesti tu se numesc de fapt vergeturi.este o urmare bune cunoscuta de toti cei care slabesc brusc si de medici dermatologi.este bine sa iti consulti medicul de familie care iti poate fi intermediar intre tine si un medic de specialitate. sper ca ti.am fost de ajutor ...bafta multa si ai grija cu ce mananci e acum daca zici ca ai slabit deodata mai mult.happy

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Bună. Acele venișoare se numesc vergeturi. Și eu sunt in aceeași situație. Îți recomand să te duci la farmacie și să ceri o cremă sau un gel, pentru vergeturi. Dar mai intâi, prezintăte la doctor, pentru a-ți da mai multe detalii.