| Angel001 a întrebat:

problema mea e ca îmi chioraie matele in fiecare noapte si nu stiu de ce iar cantarul arata într-o zi 56 iar peste 2 sau 3 58, si invers si nu. Nu e stricat cantarul, ei bine ce as putea avea? Probleme la digestie? Multumesc anticipat, FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Greutatea variaza in fiecare zi in functie de ce si cat mananci si bei dar si de cat de mult transpiri.
Greutatea cea mai mica o vei avea dimineata, dupa ce mergi la baie, înainte de a mânca.
Când mănânci crește greutatea. Când mergi la baie scade greutatea. Sistemul digestiv poate procesa o anumita cantitate de mancare. Daca mananci mai mult decat poate el procesa creste greutatea.

| Radu284 a răspuns:

E normal sa mai varieze greutatea, in functie de fluidele din corp, daca ai mancat de curand sau nu, daca ai fost la WC, etc.