anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.problema noua. de fapt veche care isi face efectul tocmai acum. Intr-un fel mi rusine sa spun dar ce sa fac n-am la cine sa ma descarchappy. scriu aici poate cineva dintre voi ma va putea ajuta.
Lipsa parintilor din viata mea m-a facut sa fac unele prosti care acum le regret enorm...
De la varsta de 14 ani am dat in exces de alcool. demulte ori ajungeam mai mult beata la scoala decat treaza.Intotdeauna cand aveam o suparare nu scapam,, sticla,, din mana. pana ma faceam praf si adormeam, apoi ma trezeam a doua zi cu dureri insuportabile de cap.
Cred ca chestia asta mi-a afectat tot organismul deoarece acum la 17 ani am tot felul de stari care ma sperie.Stari de voma, greturi, simt mereu nevoia ca trebuie sa beau.
Stiu sunt proasta idioata tampita ca am facut chestiile astea sunt constienta acum.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea fi dependenta de alcool. Ce as putea face sa trec peste?
Cum le-as putea spune bunicilor sa ma ajute? sau ar fi mai bine sa nu le spun? prefer sa sufar eu decat sa sufere ei. dar pana la urma tot o sa afle
Nu vreau sa-mi stric tineretea asa. Ce ma sfatuiti sa fac?
Dau fundita si la restul voturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@Minks, nu ești normal! Ai un vot amuzant de la mine, mi-ai înveselit dimineața.
@Schizofrenia, sfatul meu este să consulți întâi un psiholog, și să urmezi sfaturile acestuia. E cam dificil să te duci să le spui bunicilor că s-ar putea să fii dependentă de alcool, datorită faptului că la o vârstă destul de fragedă ai început să consumi în cantități industriale.
Nu trebuie să te învinovățești, nici să te auto-jignești; într-o oarecare măsură este vina părinților că te-au lăsat singură să înfrunți problemele vieții, iar tu te-ai refulat în alcool, crezând că este o bună modalitate de a scăpa/uita de momentele grele din viața ta, sau faptul că nu ți-a fost satisfăcută îndeajuns nevoia de afiliere.
În cazul în care psihologul te va sfătui să mergi la o clinică de dezalcoolizare, va trebui să îl asculți, și să le spui bunicilor acest lucru într-un mod cât mai plăcut posibil. Trebuie să faci tot posibilul să nu-i rănești, pentru că s-ar simți îngrozitor crezând că tu ai ajuns să faci exces de alcool din cauza lor.
Îți doresc multă baftă și sănătate!

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca poti beneficia de ajutorul unui psiholog. pari edstul de hotarata sa duci o viata normala, desi ai o atitudine negativista (sunt o proasta, etc) care te va impiedica sa evoluezi bine. Daca esti inca la scoala, discuta cu psihologul scolii. Va sti sa te ajute, sa-ti dea un inceput si un traseu care sa te salveze.

| IMC90 a răspuns:

Be cu mine laughing

btw: nu esti alcoolica, stai linistita tongue

| Safire17 a răspuns:

Schizo, sfatul meu este sa consulţi un psiholog si sa ii spui totul. Dupa cum a spus si ÉrotiqueConseils: E mult prea dificil sa le spui bunicilor.

Minks, ai un vot amuzant de la mine. Cat despre raspunsul tau... vin si eu? ma primesti? sa bem?

| Minks a răspuns (pentru Safire17):

Sigur ca Da. Unde-s multi mahmureala creste si sticla se goleste!

| Minks a răspuns:

Vin-o la mine, bem impreuna! big grin

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Minks):

Daca faci cinste vin cu mare placere.

| Minks a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Fac, ce preferi? big grin

| Minks a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Mersi. Era si timpul sa-ti intorc favorul, m-ai inveselit si tu de multe ori. big grin

| ÉrotiqueConseils a răspuns (pentru Minks):

@Minks, nu ești normal! Ai un vot amuzant de la mine, mi-ai înveselit dimineața.
@Schizofrenia, sfatul meu este să consulți întâi un psiholog, și să urmezi sfaturile acestuia. E cam dificil să te duci să le spui bunicilor că s-ar putea să fii dependentă de alcool, datorită faptului că la o vârstă destul de fragedă ai început să consumi în cantități industriale.
Nu trebuie să te învinovățești, nici să te auto-jignești; într-o oarecare măsură este vina părinților că te-au lăsat singură să înfrunți problemele vieții, iar tu te-ai refulat în alcool, crezând că este o bună modalitate de a scăpa/uita de momentele grele din viața ta, sau faptul că nu ți-a fost satisfăcută îndeajuns nevoia de afiliere.
În cazul în care psihologul te va sfătui să mergi la o clinică de dezalcoolizare, va trebui să îl asculți, și să le spui bunicilor acest lucru într-un mod cât mai plăcut posibil. Trebuie să faci tot posibilul să nu-i rănești, pentru că s-ar simți îngrozitor crezând că tu ai ajuns să faci exces de alcool din cauza lor.
Îți doresc multă baftă și sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te sfatuiesc? Ce sa te sfatuiesc? Atata timp cat esti constienta ca ai o problema cu alcoolul, stii foarte bine ce ai de facut. Totul tine de vointa. Nu ai vointa, cobori la ultima treapta a degradarii umane!
It's up to you!

| Originalone a răspuns:

Trebe sa ai ambitie sa renunti.
Si eu sunt dependent de cola si cafele de peste 8-9 ani si am doar 23.
Tot organismul mi l-am distrus,efectul gastrita,plus agravare de boala ulcer,plus fiicatul distrus si inima.
Vezi sa nu ajungi sa ai gastrita sau ulcer ca efectele raman pe viata.
Daca vrei ceva sfaturi te ajut eu, am ceva cunostinte de psihologie, poti sa te descarci.
Id mess never. lose0.

| dan11 a răspuns:

Cu siguranta e (sa speram) o usoara dependenta.incearca sa treci peste si sa-ti infrangi dorinta de a bea. daca vezi ca nu poti singura spune-le bunicilor.cu siguranta te vor ajuta si nu te vor judeca.

| DevylPushtan a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la un spital de dezalcolizarewinking si ar trebui sa se spui ca oricum vor afla... daca ii minti le faci mai mult rau... bftwinking