@Minks, nu ești normal! Ai un vot amuzant de la mine, mi-ai înveselit dimineața.
@Schizofrenia, sfatul meu este să consulți întâi un psiholog, și să urmezi sfaturile acestuia. E cam dificil să te duci să le spui bunicilor că s-ar putea să fii dependentă de alcool, datorită faptului că la o vârstă destul de fragedă ai început să consumi în cantități industriale.
Nu trebuie să te învinovățești, nici să te auto-jignești; într-o oarecare măsură este vina părinților că te-au lăsat singură să înfrunți problemele vieții, iar tu te-ai refulat în alcool, crezând că este o bună modalitate de a scăpa/uita de momentele grele din viața ta, sau faptul că nu ți-a fost satisfăcută îndeajuns nevoia de afiliere.
În cazul în care psihologul te va sfătui să mergi la o clinică de dezalcoolizare, va trebui să îl asculți, și să le spui bunicilor acest lucru într-un mod cât mai plăcut posibil. Trebuie să faci tot posibilul să nu-i rănești, pentru că s-ar simți îngrozitor crezând că tu ai ajuns să faci exces de alcool din cauza lor.
Îți doresc multă baftă și sănătate!
Eu cred ca poti beneficia de ajutorul unui psiholog. pari edstul de hotarata sa duci o viata normala, desi ai o atitudine negativista (sunt o proasta, etc) care te va impiedica sa evoluezi bine. Daca esti inca la scoala, discuta cu psihologul scolii. Va sti sa te ajute, sa-ti dea un inceput si un traseu care sa te salveze.
Schizo, sfatul meu este sa consulţi un psiholog si sa ii spui totul. Dupa cum a spus si ÉrotiqueConseils: E mult prea dificil sa le spui bunicilor.
Minks, ai un vot amuzant de la mine. Cat despre raspunsul tau... vin si eu? ma primesti? sa bem?
Daca faci cinste vin cu mare placere.
Fac, ce preferi?
Mersi. Era si timpul sa-ti intorc favorul, m-ai inveselit si tu de multe ori.
@Minks, nu ești normal! Ai un vot amuzant de la mine, mi-ai înveselit dimineața.
@Schizofrenia, sfatul meu este să consulți întâi un psiholog, și să urmezi sfaturile acestuia. E cam dificil să te duci să le spui bunicilor că s-ar putea să fii dependentă de alcool, datorită faptului că la o vârstă destul de fragedă ai început să consumi în cantități industriale.
Nu trebuie să te învinovățești, nici să te auto-jignești; într-o oarecare măsură este vina părinților că te-au lăsat singură să înfrunți problemele vieții, iar tu te-ai refulat în alcool, crezând că este o bună modalitate de a scăpa/uita de momentele grele din viața ta, sau faptul că nu ți-a fost satisfăcută îndeajuns nevoia de afiliere.
În cazul în care psihologul te va sfătui să mergi la o clinică de dezalcoolizare, va trebui să îl asculți, și să le spui bunicilor acest lucru într-un mod cât mai plăcut posibil. Trebuie să faci tot posibilul să nu-i rănești, pentru că s-ar simți îngrozitor crezând că tu ai ajuns să faci exces de alcool din cauza lor.
Îți doresc multă baftă și sănătate!
Trebe sa ai ambitie sa renunti.
Si eu sunt dependent de cola si cafele de peste 8-9 ani si am doar 23.
Tot organismul mi l-am distrus,efectul gastrita,plus agravare de boala ulcer,plus fiicatul distrus si inima.
Vezi sa nu ajungi sa ai gastrita sau ulcer ca efectele raman pe viata.
Daca vrei ceva sfaturi te ajut eu, am ceva cunostinte de psihologie, poti sa te descarci.
Id mess never. lose0.
Cu siguranta e (sa speram) o usoara dependenta.incearca sa treci peste si sa-ti infrangi dorinta de a bea. daca vezi ca nu poti singura spune-le bunicilor.cu siguranta te vor ajuta si nu te vor judeca.
Ar fi bine sa te duci la un spital de dezalcolizare si ar trebui sa se spui ca oricum vor afla... daca ii minti le faci mai mult rau... bft
Mindfulness întreabă: