Nu e nimic, bts apare la 3 sau 6 luni cu diarie persistenta, oboseala, cerul gurii alb si slabire excesiva. Ca sa fi sigur pe tine dupa ce faci sex cu una si esti acasa poti umple prezervativu cu apa sa vezi ca nu s-a rupt dupa ce termini sau poti apela la una care ofera servicii la domiciliu, alea cum nu au multi clienti desigur isi fac si analizele pentru ca ele nu stau sa zica ca e bine tot timpul. Chiar daca sant mai scumpe na.
Bună.
Poate fi pe fond de stres.
Dacă nu ai nicio erupție pe piele, nu este o afecțiune.
Pe viitor învață să îți faci o prietenă, nu să apelezi la serviciile unei prostituate, respectă-te!
Pa, pa.
Nu mi-a iesit nimic pe piele, este intacta, toata furnicatura asta poate fi provocata de stres asa cum ai spus tu, pentru ca n'am putut dormi toata noaptea si m-a durut capul?!
Iti zic eu ca am avut experiente si daca te culci cu asa zica iubita aia are risc mai mare sa aiba vreo boala, discoteciile si betiile, incostienta si in unele cazuri o face fara prezervativ - cine stie cati o ia la hop apoi vine la tine. Prostituata stie ca are un copil si isi face analizele vede cum e sanatatea si astea. In concluzie fetele de oras nu prea merita dar cele de la bordel DA unde isi fac analizele obligate de lege ramai calm.
Păi daca toti care apeleaza la serviciile prostituatelor (si nu sunt putini) ar avea probleme, atunci fetitele ar da faliment!
Daca te-ai protejat afla ca nu se poate 99 la suta din cauzi daca s-a spart da e problema mare, daca tea sarutat mai stiu eu ce ti-a dat aia poate paduchi de aia nu stiu nu puteai alege si tu una mai de treaba sa intrebi un prieten ceva un barbat ceva, sida se transmite doar prin contact neprotejat practic sange, secretie vaginala etc poatetea iritat perzevativul fugi la dermatolog nu sta aiurea acasa faza cu sida e ca se afla dupa cateva lunii
Dacă nu s-a rupt prezervativul atunci e bine, nu poate fi vorba de ceva boli.
Nu ştiu ce să zic, ori nu s-a spălat ea ori ai alergie la ceva.
Data viitoare evită prostituatele.
Asta este singurul lucru pe care l-am gasit asemanator cu problema ta:• Durere şi mâncărimi în zona genitală, anală, inghinală sau pe interiorul coapselor
• Mici leziuni care pot fi roşii, pot avea lichid înauntru sau coajă – la fel ca herpesul care apare la buză.
HPV – simptome
• Mici umflaturi gri sau de culoarea pielii în zona genitală (negi genitali)
• Mâncărimi, arsură sau durere în zona genitală
• Sângerări la contactul sexual
Eu unul iti recomand sa mergi sa faci niste analize.Chiar daca ai folosit protectie, http://www.doctorulzilei.ro/......ezervativ/
O iritatie din cauza prezervativului nu se manifesta pe tot corpul. Daca nu ti-a aparut nimic pe corp ar putea fi doar placebo, din cauza fricii sa simti asta. Poti incerca niste analize insa cel putin dupa 6 saptamani.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am sa ma duc sa imi fac si un control la dermato si la sange mai tarziu dar sper sa nu fie nimic grav.