| pustoaica18 a întrebat:

puteti sa-mi dati si mie un sfat...ma doare in gat, dar in zona esofagului, nu e durerea aceea obisnuita! va rog, puteti sa-mi dati un sfat, vreo idee! funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felix65 a răspuns:

Drajeuri cu propolis,un ceai cicatrizant de exemplu de galbenele,musetel, baut cu inghitituri mici, alimentatie usoara care nu poate produce mici leziuni la nivelul esofagului (daca durerea este esofagiana )!

2 răspunsuri:
| MeMeMe97 a răspuns:

Cred ca trebuie sa mergi la medic! Poate fi de la granda tiroida...matusa mea are o problema cu glanda si se va opera in vara!

| MusicQueen a răspuns:

Mda si pe mine ma doare de o luna! Eu iau ca sa imi treaca PANADOL! I-am spus si mamei sa ma duca la doctor dar zice ca nu e de doctor.Ca sa iti treaca nu e voie sa vorbesti prea mult, sa nu canti de3loc,exclus vorbit pe strada, sa stai cu fularul mereu la gat.Totusi daca ai vrea consulta un doctor.