anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

recent am ajuns la 37, 7 kg, am 1, 58 m si toata lumea imi zice sa nu mai slăbesc, dar nu pot. Sunt constant niste voci in capul meu care imi spun ca nu sunt destul de slaba, ca trebuie sa mai slăbesc si ca sunt grasă. Nu stiu ce se intampla cu mine. Nu pun intrebarea asta pentru atentie.
E ok la înăltimea mea sa am 37, 7 kg?
Ce ar trebui sa fac?

Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ești slaba, de asta sa fii sigura! Vocea sau corul de voci sunt, de fapt, parte din mintea ta adică tu care crezi despre tine toate astea. Asta este părerea ta despre corpul tău, de aceea ai depus atâta efort sa slăbești, doar ca tu încă nu observi schimbarea. Diferenta dintre ceea ce ești și cât ai putea fi de grasa exista. Tu ești bine. Nu cere mai mult decât poate pierde corpul tău. Ce vrei sa mai dai jos? Mușchii, restul organelor? Lasa ți corpul în pace! Nu da vina pe el pentru nefericirea sau nemulțumirea ta. Corpul este făcut ca sa trăiești, nu ca sa fie pe placul sau la dispoziția ta în orice condiții.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e deloc ok.Sunt unii oameni care nu pot sa se ingrase, dar ei macar incearca si vor sa se ingrase.Probabil ca ai o tulburare dismorfica, ar trebui sa mergi la un medic.

| Arthiom a răspuns:

La inaltimea ta 37 kg nu e normal. Nu trebuie sa mai slabesti, poate doar sa mai pui putin sau sa renunti la nevoia de slabit ca altfel o sa ai probleme de sanatate grave.

| missfatadelatara a răspuns:

Medicul de familie->bilet de trimitere->psihiatrie ->anorexie.

| Ciosmin1234 a răspuns:

Poti cauta pe net tabelul ala cu greutatea ta dupa inaltime