anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent (ieri), stra-bunica mea a murit, la varsta de 76 de ani.
Tocmai se intorsese de la spital, dupa ce si-a rupt coastele.
Fiul ei era uneori agresiv cu ea si locuieste in aceeasi curte. Odata, nu stiu exact ce s-a intamplat, fiul ei i-a spart geamul (dupa o cearta) si s-a ajuns la politie (nu a fost arestat sau ceva dar a sunat la 112)

Problema este ca ea a fost gasita moarta cu ochiul vanat. Ar putea sa fie o alta cauza ca este vanat? Sau fiul ei a fost agresiv si acum, si a omorat-o?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta va stabili politia ai probabil medicii legisti. Nu ti se invineteste ochiul asa din senin

| Chubby2104 a răspuns:

După părerea mea a lovit- o fiul ei (Atentie! E doar o parere orientativă, nimic mai mult). Iti e străbunică și are doar 76 de ani? Asta e uluitor, deoarece e foarte tânără. Puisor, la vârsta ta nu ar trebui să te intereseze și să îti bați tu capul cu asemenea probleme. Noi ne naștem, trăim și murim. E o roată ce se învârte încontinuu. A fost chemată la cer și nu a putut refuza. Păcat, si-a căpătat aripile prea târziu. Dumnezeu să o ierte!