| kiri11 a întrebat:

Buna TPU happy. Referitor la problemele articulare de orice gen, citesc opinii depespre produsul flexa plus, cu ca ar fi un supliment perfect pentru acest tip de produse. Cineva a folosit poate astfel de produse?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Sa nu ai incredere in "suplimentele perfecte". Nu ai remarcat ca toate reclamele la acest fel de produse se incheie cu "In caz de manifestari neplacute adresati-va medicului"?

| kiri11 explică:

Hmm am riscat si am comandat produsul. Pot spune ca este chiar mai mult decat ma asteptam. In orice caz imi este mai bine daca vine vorba de genunchi.

| kiri11 explică:

Bine am mai folosit si o banda magnetica Knee Active. Poate si din cauza asta ma simt mai bine. Poate ambele au actionat happy