Ar fi bine sa mergi la un medic. Ginecologul iti va da toate lamuririle necesare.
Poate ai devenit acum constienta de aceste contractii. Poate iti induci tu starea asta din cauza fricii.
Consulta un ginecolog ca sa te linistesti.
Si ca sa te sperii, dar totusi sa previi o sarcina nedorita, daca nu folosesti prezervativul si o contraceptie orala nu poti fi niciodata 100% sigura. Daca nu v-ati protejat si ati mers pe metoda naturala te informez ca sunt sanse mici dar sigure sa ramai insarcinata si daca nu si-a dat drumu in tine pentru ca in timpul contactului sexual el se excita si elimina o cantitate de 2-4% de spermatozoizi ( picatura placerii ).
Deci la doctor cel mai bine.
Menstruatia ti-a venit?
Te rog sa ai grija de tine! Intreaba un medic pe forumul ro medic >> http://forum.romedic.ro/?
Eu zic ca cel mai bine e sa consulti un medic.eu am patit la fel si nu m-am dus la timp si mi s-a format o rana pe col si am ajuns la cauterizare(te arde pe viu, practic).nu vreau sa te sperii dar poate fi orice, raceala, infectie, rana sau pur si simplu dureri ca ti-ai inceput viata sexuala. poate esti mai sensibila.cel mai bine e sa efectuezi un consult de rutina si odata pe an sa il tot faci.sanatate si sper sa te faci bine
Deeaandreea9156 întreabă: