| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Revin cu o intrebare cam intima. Din ultima vreme mi-se scurge o secretie gelatinoasa, alba din vagin. Dupa un timp se usuca pe chilotei si se face galbuie.Nu are miros.Nu am ciclu app. Ce poate fi? Brigaela te rog sa-mi raspunzi la aceasta intrebare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este secretia vaginala normala. Ea precede cu cateva luni pana la 2 ani prima menstruatie. Nu e nimic ingrijorator, trebuie doar sa fii ceva mai atenta la igiena. Adica sa te speli pe organele genitale dimineata, seara si dupa fiecare scaun, sa porti numai chiloti albi de bumbac, pe care sa-i schimbi la interval de maxim 12 ore, sa-i speli la temperatura inalta si sa-i calci inainte de fiecare foloire.

2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Se pregateste sa iti vina primul ciclu.

| Nesquik_8060 a răspuns:

O sa ai ciclulaughing... cat de curand