| Florea_Alexandru_1996 a întrebat:

Buna TpU. Revin cu o intrebare.De 5 zile mi-am bagat un pierce in limba. A fost umflata limba pana acum 2 zile a curs ceva alb de langa pierce dar mi s-a spus ca e normal si acum a inceput sa se dezumfle aproape de tot dar problema este ca simt jos un fel de dop si biluta de la pierce nu iese din limba afara si la fel simt si sus in jurul pierceului.O sa se retraga? Am inteles ca biluta nu poate intra pe gaura facuta cu branula gri. Jos inca mai am gaura. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GiusiGiusii a răspuns:

Aveai infectie in limba! Infectia aia se face de la alcol, Tigari, Trabuc etc etc!

| Florea_Alexandru_1996 explică:

Am inteles dar nu inteleg de ce bilita de jos de la pierce e im limba si nu afara gaura o am jos dar nu iese biluta