Da, știm, ești confuză și ingrijorată!
Doar un rmn poate să-ți releve un diagnostic corect deci fă-l urgent
Mai vreau sa zic ca am citit pe net si cred ca e o problema a mușchilor ca ma doare si inspre posterior si am un muschi incordat la spate... rmn ul vede si muschii sau doar oasele?
Vede tot!
Durerea ce o simti pe fesa in jos pe picior si furnicaturile is durerile ce le da nervul sciatic, acela e traseul lui. De obicei deformatiunile coloanei, sciatica e de vina. Mergi la un consult, in timp durerile cresc sau revin cand stai mult in pozitii incomode
Azi parca nu m.a mai durut, doar seara mai apare durerea pe care o simt deasupra fesei, pe mijloc in partea dreapta. muschiul acela de la spate daca il apas ma doare si se duce durerea si in locul ala, deci e de la muschi sau e cancer sau sarcomul lui ewing (tot o forma de cancer). totul a început in seara de dupa ce am văzut acel caz al unui baiat cu sarcomul lui ewing care zicea ca totul a început cu un discomfort in zona soldului...imi e frica ca am si eu aceeasi chestie si cand vad cazul la tv (il arata de mai multe ori pe zi pe antena 1) ma apuca frica rau de tot...
Nu cred ca ai cancer. Pentru linistea ta poti merge sa faci un rmn sau o raza care iti spune exact.
Deeaandreea9156 întreabă: