Nu-ti fa tomografie!
Daca te doare cand stai in casa si daca zici ca stai si la calculator (eventual mai si citesti), si daca esti si sensibila la lumina, plus ideea ca simti pe la frunte si nu e o durere naspa rau ci o chestie tampita pe care-o ai pe-acolo, ai nevoie de ochelari antireflex.
De ce? Aceeasi problema o am si eu, in cele mai micute detalii, si asta-i baiul.
Du-te la oftalmolog... unul privat daca poti, ca ceilalti, ma indoiesc ca se ocupa de tine cum trebuie.
Multumesc mult de raspuns!:*
Cu placere
Buna,
Motive dese intalnite pentru durerea de cap: curentul, oboseala ochilor, efortul fizic sau nu s-a mancat de mult timp. Astea sunt de cele mai multe ori cele mai probabile.
Organismul tu poate rectiona diferit la oricare din ele, acum tu sa-ti dai seama.
Acuma cu RMN, daca tu vrei si parintii tai isi doresc atunci s faci pentru a exclude orice alta posibilitte.
Succes si multa sanatate
Salut...e si din cauza ca petreci prea mult timp in fata calculatorului, fiindca stai concentrata.si e posibil sa fie si din cauza presiunii din atmosfera.
Cel mai bine e sa te duci la oftalmolog, am patit si eu asa ceva, nu te ingrijora. Ti-ai fortat prea mult ochii la PC.