| Andrei54885 a întrebat:

Revin si eu aici pentru a pune o intrebare, deoarece am ceva ce nu pot sa imi scot din cap.
In urma cu un an (cam prin luna februarie) o profesoara de a mea a fost diacnosticata cu tbc. Noi am fost dusi la analize unde ni s-a facut testul idr. Mie mi-a iesit pozitiv iar apoi am fost trimis la o radiografie si sa fac niste analize de sange care au iesit bine darr doctorul mi-a dat preventiv o pastila timp de 9 luni pe care am luat-o. Eu nu tusec si nici nu ma simt rau, dar daca ma gandesc ca este in stare latenta si ca ma pot inbolnavii oricand incepe sa imi bata inima tare si sa fiu nelinistit. Credeti ca as putea fi bolnav sau sa ma inbolnavesc pe viitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Uxellodunon a răspuns:

Alt cont? Chiar esti patetic

| Uxellodunon a răspuns:

Exista posibilitatea ca idr-ul sa fi iesit eronat, fals pozitiv, dar oricum daca ai tbc, pastilele acelea preventive ar trebui sa isi faca treaba, nu?
Tbc-ul e o boala grava, dar evolueaza incet, cronic. Daca apare nu o sa te faca praf imediat. Ai grija la simptome, si cand apare ceva suspect du-te la medic