anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

revin si eu din nou cu o problema la care cer sa ma ajutati.
In urma cu cateva saptamani v-am spus ca am probleme cu alcoolu de la 14 ani pur si simplu sunt dependeta...chestia e ca de cateva zile mi-au aparut cateva sintome care ma sperie ingrozitor:
Am avut un strabiz la ochii din nastere care cu ajutoru ochelarilor de vedere mi sa reparat cat de cat.Pana pe la 13 ani cand am refuzat sa mai port ochelarii... i purtam doar acasa la calculator si atat.Sunt sanse sa imi revina din nou?
Nu suport sa port ochelari ma incomodeaza pur si simplu
Si inca o problema de cateva saptamani ma doare ingrozitor in partea stanga.
De 2 saptamani numai pot sta fara ochelari cel putin o ora ca de nu incep sa vad in ceata si ma ia durerile de cap Inainte stateam fara ochelari si cate 4 5 6 zile si nu aveam nimic ( in urma cu cateva zile am facut praf o sticla mare de vin in mai putin de 24 de ore ). Poate fi din cauza asta?
Sau din cauza ca ma machiez in exces?
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac ca numai rezist ar fi mai bine sa i spun mamei sau buniciilor sa ma ajute ei cumva? intr-un fel incerc sa rezolv singura totul dar am ajuns la capatul puterilor ...sunt speriata, vreau sa renunt la toate prostiile astea dar nu stiu cum sunt contienta ca ma afecteaza enorm.
Dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Atat dependenta de alcool cat si strabismul se pot corecta. Ar fi bine sa spui problemele astea unui adult responsabil

| eugenl a răspuns:

Ai nevoie de foarte multa vointa, dar incerca sa nu creezi dependenta cu altceva ca sa scapi de alcool.
Iar durerea in partea stanga poate fi de la un rinichi.
Daca nu te ajuta comunitatea incearca cu alcoolici anonimi.