Pentru toti astia care or sa inceapa cu raspunsuri de genu "La 14 ani iti arde de f***t, la varsta ta ma jucam cu papusele" etc. fapta e deja facuta, reunoaste ca a gresit asa ca nu aveti voi niciun drept sa o judecati, ea a pus intrebarea ca sa-i dam sfaturi si sa ii fim "aproape" nu sa o intristam si mai tare criticand-o. Asa ca abtineti-va.
Nu stiu daca ai putea voie sa faci avort fara permisiunea parintilor, poate ar merge dand o spaca la doctor.
Bineinteles ca ar trebui sa stie si prietenul tau, Spune-i prietenului tau de treaba asta, zii sa faca rost de bani si sa mergi sa faci avort daca e posibil. Daca nu merge treaba asta, spune-i surorii tale daca zici ca te intelegi bine cu ea, explica-i porin ce treci si cat de greu iti e si propune-i sa-i zica ea parintilor tai despre treaba asta mai pe ocolite asa.
Si nu mai fi scarbita de tine, asta este... s-a intamplat, data viitoare ai grija sa o faci protejat.
Succes!:***
La multi ani si multa sanatate!
Fiecare avem dreptate mai mult sau mai putin din diferite punte de vedere.
Fiecare avem dreptul de a alege nu pot sa-i bag nimanui "pe gat" parerile mele, iti dau si tie dreptate in ce ai zis dar eu nu vad numai partea plina a paharului. In fine, nu cred ca mai are rost sa discutam in contradictoriu.
De care medic esti? (inteb din curiozitate).
@antitemepenet19191 Iti dau mare dreptate, exact asa am gandit si eu.
Antitemepenet, pune-ti imaginatia la contributie. NU se aud sunete, dar ecografia (imaginea) corelata cu electroencefalografia fatului sunt suficiente. Tu, daca ai vedea inregistrarea pe mut a unui om schingiuit care urla din rasputeri, ti-ai da seama ca urla, sau ai avea neaparata nevoie de sunet?
Brigaela, eu o sa imi pun imaginatia la contributie, atunci cand si tu, vei inceta cu scenariile horror si vei mai adapta varianta de "mama a unui copil mort" in situatiile corespunzatoare! Sau poate ar trebui chiar deloc, fiirndca nu intra in slujba nimanui sa se bage in viata altora si sa le influenteze deciziile cu privire la persoana lor!
Si de unde ai vedea tu sa zicem acele "tipete" la un fat de 5-6 saptamani? Una este sa ma uit la un "om schingiuit" care are toate componentele umane si alta este sa ma uit la unul in curs de dezvoltare, care are abia inima dezvoltata cat de cat!
Aici cineva a cerut un sfat si i l-am dat, sincer. Nu m-am bagat spontan in viata nimanui, ci la cerere. Presupun ca stii ca la 6 saptamani cordul este perfect format si bate (de doua saptamani deja), iar copilul este de asemenea perfect format, are maini, picioare, tot ce trebuie, doar peretele abdominal poate fi incomplet inchis. Mi se pare o diferenta minora, sincer si sunt convinsa ca stii asta, dar nu-ti convine informatia si atunci o denaturezi ca sa-ti slujeasca demonstratiei.