| miadreamnew a întrebat:

scuzati categoria! Am deja 14 ani si nu am prima menarha (nu stiu daca am scris corect) sunt destul de slaba, sanii se observa foarte putin din tricou si am par pubian de vreo 3 ani, iar cel axilar de vreo jumatate/un an de zile. Va rog, e vreo problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Te incadrezi in normal; in mod sigur parintii tai iti ofera hrana curata, nu plina de hormoni. asa ar trebui sa arate marea majoritae a copilelor de varsta ta!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti foarte slaba, atunci asta ar putea fi problema.
Fetele foarte slabe sau cele foarte grase, au probleme hormonale.
Te sfatuiesc sa mergi cu mama la medic sa-ti faci niste investigatii medicale si sa te apuci serios de mancat, ca sa mai pui greutate pe tine si sa inceapa corpul sa raspunda corect, sa cresti, sa te dezvolti, pentru lipsa hranei nu te ajuta sa te dezvolti.