| N0NameForY0u a întrebat:

BUNA TPU! Scuzati categoria dar e URGENT! Ce simptome ai cand ai nevoie de ochelari? Adica nu mai vezi bine, te dor ochii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Şannel a răspuns:

Depinde de caz. Eu nu vad bine cu ochiul drept de la distanta mare literele foarte micilaughing.Si am avut in niste nopti dureri de cap, dar se rezolva cu o pastila. Iar acum astept sa-mi vina comanda la ochelarisad. Repet : depinde de caz tongue, daca e grav sau nu happy.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai nevoie de ochelari poti avea mai multe simptome: te doare capul, te dor ochii, iti obosesc repede ochii sau iti lacrimeaza si, evident, daca nu vezi bine. La copiii mici iti poti da seama si din faptul ca stau fff aproape de televizor.

| Simplyy a răspuns:

Te ia ameteala, ai dureri de cap. Te dor ochii, ti se par din ce in ce mai grei... straight face

| user1998 a răspuns:

Acuma depinde :
-e miopia nu vezi la distanta ( neclar sau in ceata )
-hipermetropia nu vezi aproape ( exemplu nu vezi sa citesti, dar la tabla vezi ).
FUNDA