| AlexTeYubeste315 a întrebat:

Buna, TPU... Scuzati Categoria
Vreau sa stiu daca fumez de 3 luni, care sunt Riscurile
P.S am 13 ani si 45 de kg happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 13 ani alt sport nu te-ai găsit să faci?
Renunță la fumat, el duce la îmbătrânirea precoce a organimsului.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

La-sa repede fumatul pana nu e prea tarziu, numai dezavantaje + un cancer pulmonuar.

| poliku a răspuns:

Pai nu e nici un risc dar cert e ca pe la 25 de ani deja o sa cauti plamani la mana a doua.

| CatEyes28 a răspuns:

Lasa-te. Esti prea mic.

| HueyFreeman a răspuns:

Mori, nimic grav.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Riscuri sunt de la primul fum pe care il inhalezi sfatul meu ii sa te lasi acuma pana nu o sa regreti mai tarziu, eu fumez de la 10 ani si acuma as da orice sa nu fi pus atunci tigarea in gura.

| Grin a răspuns:

Ce sa iti fie, o sa ai probleme cu respiratie, cand o sa practici sport o sa tusesti, o sa te simti cam slab.etc

| cretzolina93 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te lasi! pana nu devii dependent (daca nu cumva ai devenit) pentru ca o sa ai mari probleme cu sanateatea! nu ai vazut si la Tv ce mediatizata e stirea asta? tot mai multi oamnei mor anual din cauza tigarilor!

| Grosu_Claudiu_1980 a răspuns:

La varsta ta e mai bine sa te lasi de fumat... pentru a nu se intampla lucruri grave pesta cativa ani (gen:stop cardio-respirator)!