anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Se spune ca trebuie sa bem minim 2l de apa pe zi dar mie imi e imposibil laughing Simt ca sunt deshidratata dar mi-e imposibil sa beau mai mult de 1l.Am 17 ani si 51 kg (nici nu prea arat de 17 pentru ca-s slaba) si stiu ca ar putea fi o intrebare ciudata dar...cum sa fac sa beau 2l de apa pe zi? Sau e bine ca beau macar 1l?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| KyLerMzQ a răspuns:

Mananca ardei usturati sau mancaruri picantelaughing

| Daniel_Ioszip_1995 a răspuns:

Bea un pahar de apa dimineata, pe stomacul gol, cand te trezesti, si dupa ce te obisnuiesti asa, ai sa poti bea cata apa vrei toata ziuawinking

| mihamika99 a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia, eu de ex. beau aproape 1-1, 5l pe zi.
Eu stiu mai multi care s-au aruncat in apele curgatoare, ale patriei si au baut apa de la fund.de la fundul lor.al apelor.multa.dar s-au innecat.dovada ca prea multa apa... strica!

| ByaByby a răspuns:

La fel beau si eu ca tine.Doar ca eu am 14 ani si 37 de kg.Incearca sa faci miscare si atunci o sa bei mai multa apa.
Doctora mi-a zis ca este bine si un litru de apa pe zi.Pentru un inceput.