Spune-i mamei tale care sunt mancarurile tale preferate si spune-i sa le gateasca mai des, poti lua siropuri de la farmacie pentru mai multa pofta de mancare, sau poate gasesti alte leacuri pentru pofta de mancare. Incearca sa iti menti cele trei mese principale, dar acestea sa iti cada bine in stomac si sa fii bine dispusa! Sper ca te-am ajutat!
Eu zic sa mananci intotdeauna ce mancare iti cade bine sau iti place Spune-i mamei tale sa iti faca ce iti place tie de mancare. incearca sa te mentii cu 3 mese pe zi.de obicei Pofta de mancare o pierzi din cauza "Viermisorilor" din burtica ta. asta insemnand ca mananci multe dulciuri. Daca vrei sa scapi de ei. bea lapte cu usturoi. (Usturoiul sa fie bine "Razalit", in cana ta cu lapte. Laptele sa fie de preferat calduts.) Sper sa ti fost de folos. Funda?
Ma patit si eu asa si nu stiam ce sa fac si am luat inceput vrand nevrand sa mananc mai des si am scapat de situatia aceea incearca si o sa vezi ca o sa mearga.
Wow nu credeam ca e posibil. si eu sunt la fel nu am pofta de mancare si mama ma obliga sa mananc si eu i-au calciu chestii cum ai spus si tu vitamine ma rog ..ideea e ca suntem la fel si eu sunt slaba si nu am pofta de mancare numai ca am 12 ani! imi dai si mie id-ul tau sa mai vorbim pe mess ca as vrea sa te cunosc! Imi pare bine ca mai sunt persoane ca mine dar nu credeam ca exista! Curaj pot sa-ti spun dar da-mi id-ul tau plz!
Si eu am tot 11 ani si iau vitamine si calciu si am doar 27 de kg. Si acum iau ceva pe nume multi-sanosvit si nu imi place gustul lui Dar daca mananci fortat poate te ingrasi.