| DaniSL a întrebat:

Buna TPU si Sarbatori Fericite
Dela un timp, sa zic 2-3 luni nu prea mai respir cum trebuie pe nas.
Cand cu o nara, cand cu cealalta si aici vreau sa adaug faptul ca nu sunt racit sau am nasul infundat ( nu am mai avut probleme de un an cu raceala, durerile in gat si nas infundat) si nu prea mai suport chestia asta. Acum 3-4 luni am lucrat ceva zile bune in mediu cu mult praf si cred ca de aici mi se trage, cred ca mi-a intrat praf in cavitatea nazala chiar daca am folosit masca si s-a depozitat acolo sau ceva. Vreau sa stiu daca exista vreun spray medical sau ceva de inlaturare a impuritatilor, nu pentru raceala. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Exista orl si exista spalaturi nazale care tot la orl se fac. Poti sa incerci si acasa, dar decat sa-ti cumperi tu tot ce trebuie si poate nici nu o faci corect, mai bine mergi la ei.
Multa sanatate.

2 răspunsuri:
| DaniSL explică:

Multumesc pentru raspunsuri!

| Anda42 a răspuns:

Ti-as sugera sa vizitezitezi un orelist, dupa cum ai descris problema ta, ea nu v-a trece de la sine si e mai bine sa vizitezi un medic pentru a verifica