Ca sa slabesti ai nevoie de miscare si mese dese pe zi cu un continut caloric si proteic echilibrat.
Daca mananci un singur sandwich pe zi te asteapta cel mai probabil un ulcer.
Slabesti din masa musculara, o sa fi grasa in continuare in masa adioasa dar fara muschi, putere, multi asa fac, mancati carne ca nu muriti, este carne de porc fara grasimi o recomand
Cel mai probabil o dai in ulcer.
Daca vrei sa slabesti, mananca mai putine lipide (uleiuri, grasimi)
Mananca salate si nu doar o data pe zi mananca de 5 ori, mese mai mici.
Miscarea isi spune cuvantul si ea, normal.
Si sa bei multa apa, in jur de 1, 5-2 litri, fiindca la inceput o sa ai impresia ca ai slabit dar corpul tau va elimina apa, trebuie sa stai hidratata.
Bafta
Pai e clar ca da, dar nu e sanatos ( cum s-a mai zis, e posibil sa faci ulcer gastric si doar al naibii de tare)... Nu iti recomand sa faci asa... Dar pot sa iti dau un sfat cum sa slabesti sau iti spun cum o fac eu, in fiecare dimineata beau o sticla de jumate de litru cu apa calda si dupa ora 6 nu mai mananc nimic, ziua mananc de mai multe ori dar in cantitati mici si beau multa apa, iar un lucru foarte esential e sa faci miscare ( nu e nevoie sa faci nu stiu ce fel de sporturi poti pur si simplu sa alergi un pic / sa mergi cu bicicleta sau pur si simplu sa mergi o ora pe jos in fiecare zi).
Sper ca te-am ajutat
Daca te preocupa greutatea dar iti place si mancarea (ca mine), atunci ar fi recomandat sa faci exercitii fizice. Nu o sa-ti sugerez sa faci un anumit tip, eu mi am creat propriile seturi de exercitii din cele stiute, si chiar m-au ajutat. Ideea e ca poti manca cele 3 mese pe zi, atat de necesare poftelor tale, dar fa si exercitii fizice. Posibil sa lasi o lasi usor cu dulciurile si daca vrei un gram de adrenalina, alearga. Chiar daca faci si exercitii fizice, alergarea te elibereaza si psihic. Poti lua pauza in weekend uri