Bună! Ce bine ar fi daca aţi preciza unde locuiţi, când aveţi asemenea probleme. Dacă eşti la oraş, cheamă imediat Salvarea. Dacă eşti la ţară, pune-i pungi de plastic cu gheaţă pe burtă şi aranjează transportul la medic.
Acum să-ţi spun de ce: dacă e apendicită, poate trece foarte repede în peritonită. Adică, infecţia de la apendice se întinde în peretele abdominal, al burticii adică. E foarte periculos şi trebuie să o vadă un medic cât mai repede. Calmantele NU sunt indicate, pot fi înşelătoare, calmează durerea, dar infecţia se întinde. Durerea e un semnal de alarmă pentru organism. Dacă opreşti alarma la un incendiu, se stinge şi focul? Pe de altă parte, gheaţa reduce viteza de întindere a infecţiei (dar nu o opreşte!)
Sănătate!
Eu zic ca e bun o alifie cu canfor si un nurofen.Da fetizo duo la medic cat de repede posibil.
Ar fi mai bine sa mergeti la medic pentru ca se poate agrava apendicita daca nu e oparata la timp
eu am avut perfuzie si mi-au bagat veca sa nu ma mai doara dar probabil ca ar putea merge o pastipa de durere dar nu sunt sigura