anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU,
Sora mea face niște mișcări în timpul somnului ca și cum ar tresări dar nu se trezește după aceea.
Màine mă duc la doctor cu ea dar voiam să știu dacă există vreun motiv să mă îngrijorez?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Pentru orice ce prostie mica hai la doctor... asta-i culmea big grin
N-are nimic, mi se intampla si mie din cand in cand = ex: visez ca sunt pe cale sa cad jos si incerc sa apuc ceva sa nu cad = e un fel de reflex ca si atunci cand nu dormi. Reflexele sunt,, treze" chiar si cand tu dormi...

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Viseaza urat. Ca sa nu mai viseze urat trebuie sa cunosti care sunt temerile ei ascunse. Nu o intreba pe fata; cauta sa-i castigi increderea daca vrei sa o ajuti, si ajut-o sa-si indeparteze acele temeri.
Mai mult decat atat, rugaciunea da cele mai bune rezultate. Cereti lui Dumnezeu inainte de culcare ca sora ta sa nu mai viseze urat. Apoi o sa vedeti rezultatele. Nu uitati sa-I si multumiti. Rugati-va impreuna pentru asta; pe genunchi, si in cuvintele voastre.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ea se întâmplă de câteva ori pe noapte și ea suferă și de tetrapareză spastică și de asta mă îngrijorez puțin.
Ea are 24 de ani.

| мица a răspuns:

Viseaza un vis rau noaptea!

| Zenithf a răspuns:

Visele recurente sunt de multe ori cauzate de un eveniment traumatic. Spui ca ea sufera de tetrapareza, poate fi o cauza comuna si pentru asta si pentru vise?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună,
Eu zic că au o legătură cu diagnosticul ei dar eu sunt foarte optimistă în ceea ce o privește și acest lucru am încercat să il transmit și ei chiar dacă mai are momente în care mai clachează în majoritatea timpului este veselă și încrezătoare în forțele proprii.