| VisezCuOchiiDeschisi a întrebat:

Sora mea mai mica are o problema dentara, inca nu am apucat sa mergem la stomatolog dar as vrea sa stiu dinainte daca se poate rezolva.Are 13 ani impliniti si o distanta intre dintii de sus destul de reprezentativa,plus de asta mai are si o strungareata ai carei dinti sunt strambi.Ea a stat pana acum cu parintii mei,peste hotare si acum stau impreuna cu ea in Romania si as vrea sa stiu ce sanse sunt de a se repara si cum, daca necesita aparat dentar sau...Eu chiar nu ma pricep.
Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Mergi la stomatolog si iti va explica exact. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ii trebuie aparat dar numai sa nu fie prea tarziu

| trolololo a răspuns:

Se poate repara fără probleme. Se poate și la peste 20 ani însă cu aparat dentar care costa cam 3000 euro. Acum o sa scapi mult mai ieftin. Îți recomand se te duci la un doctor mai bun(scump), chiar dacă îți ia mai mult o sa facă lucrările mult mai bine. Si îți zic asta din experiență.

Tehnologia a evoluat foarte mult și stomatologii fac lucruri pe care nici nu le imaginam.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Si eu am avut un decalaj si a trebuit sa port aparat, din clasa a5a pana intra9a,o consultatie costa 30 de lei, iar aparatul de la 500 ron in sus, dintii se vor repara insa vor trebui mai multe aparate dentare puse pe o perioada de cativa ani

| Shtephanie a răspuns:

Ii trebuie aparat dentar, dar depinde ce fel de aparat, stomatologul poate sa ii dea aparat mobil pe care il pune cand vrea sau aparat fix. funda?big grin

| Cohai_Valentin_1995 a răspuns:

Nu e niciodata prea tarziu..numai sa nu fie mult prea mare.