| paulaceasar a întrebat:

Buna TPU sper ca o sa ma puteti ajuta! Azi dimineata cand m-am trezit nu am simtit nimic iar dupa vreo 20-30 de minute numai dintr-o data o durere puternica dupa cap pe partea stanga, ma doare aproape ca nu mai pot vorbi de durere, cred ca mi este si putin umflat, va rog frumos sa ma ajutati cu ceva! Ce sa fac ca sa imi treaca durerea? Apropo am incercat sa fac niste exercitii de gimnastica, dar chiar nu pot, multi imi zic ca durerea este de la curent! Nu stiu, dar sper sa nu fie ceva grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anoniiim1807 a răspuns:

Se poate sa fie si de la curent. Insa o sa îți treaca, fiecare a trecut prin așa ceva. Așa simți ca trăiești laughing)

| PinkishYasmine001 a răspuns:

E posibil sa fie si de la curent,dar e posibil sa fi si foarte deshidratat/a. Bea un pahar mare cu apa, si intinde-te pe spate pe pat, si relaxeaza-te, incearca sa te gandesti la ceva linistitor, si maseaza-ti usor fruntea. Ia un nurofen de 200mg sau un paracetamol terapia si o sa iti treaca,dar nu te mai gandi la durere. Intre timp poti sa asculti o muzica linistitoare pe fundal, sau la o emisiune ceva la TV. Daca nu mai esti concentrat/a asupra durerii, o sa vezi cat de repede o sa treaca! Dar daca durerea tot persista si te doare chiar mai tare capul, eu zic sa te consulte un doctor, pentru ca asta e cel mai bine.
Sanatate :*