| MarmotaFericita a întrebat:

Spun pe scurt... sunt terorizată de ţânţari am ± 100 muşcături la actual iar mâine merg la doctor, iar acum mi-e rău pur şi simplu. Am o stare de greaţă şi puţin îmi tremură mâinile. Există ceva pentru a nu mă mai muşca ţânţarii? Simt că înnebunesc cu ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emilyemy27 a răspuns:

Păi atunci există șpray-uri cu care să te dai înainte de a ieși afară happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie unguent antitantari pe google si ai o multime de rezultate.Sunt bune.Nu retin ce unguent era acela cu care ma dadeam cand mergeam la escuit dar era foarte bun.

| emilyemy27 a răspuns:

Hey. Se cumpără de la magazin niște aparate cu pastile, Pe care la bagi în priză. happy

| MarmotaFericita explică (pentru emilyemy27):

Nu am in casa tantari... nici macar unul. AM fost afara 2 zile la rand si m-am ales cu frumusetile alea pe picioare.

| MarmotaFericita explică (pentru emilyemy27):

Merci. asta voiam să aflu: dacă există ceva pentru a nu mă mai muşca, nu vreo cremă calmantă pentru mâncărime că numai din astea am găsit pe net.

| emilyemy27 a răspuns (pentru MarmotaFericita):

Păi atunci există șpray-uri cu care să te dai înainte de a ieși afară happy