Poti improviza, nu trebuie sa mananci doar legume crude, daca vrei sa te ajut da-mi un mesaj privat si vorbim acolo, eu am dat jos 24 de kg, am si poze inainte si dupa in caz ca nu ma crezi, sunt sigur ca te pot ajuta cu informatile necesare.
Nu cred că se poate așa ceva, însă și dacă s-ar putea nu aș recomanda. Am pățit eu și e oribil să nu simți nici un gust sau miros, orice ai mânca parcă ai praf în gură, vreo 3 zile nu am mâncat aproape nimic solid. Gustul îți dispare dar nu dispare și senzația de atingere pe limbă, iar să ai ceva în gură și să nu-i simți gustul e o experiență prin care nu aș mai vrea să trec. Dacă ești curios încearcă să mănânci pământ, cam aia ar fi senzația.
Bună! Discuția aceea "corectă" nu își are acum rostul! Sunt teme care ar fi bine să le uităm fiindcă pe unii i-au distrus pentru totdeauna; la fel ca războiul și bolile incurabile. Să te ferească D-zeu să-ți pierzi simțul gustului și nu numai. Cel mai bine ar fi să mergi la un nutriționist bun care să te învețe să mănânci corect și sănătos, dacă totuși ești un "fomist" (nu te cred, sorry!). Nu mănânci corespunzător și în cantitatea necesară corpului, iar ce mănânci are multe calorii însă fără sățietate. Apoi nu ar fi rău și un abonament la sală și ia-o și pe iubită cu tine; îi faci un mare bine! La noi în țară lipsește încă educația culinară și timpul pentru noi înșine; avem de toate și suntem bolnavi etc. Numai bine!
anonim_4396 întreabă: