| kopotoru a întrebat:

Buna TPU stie cineva ce fel de proteza ar fi mai buna pentru persoanele tinere pana strang ceva bani de implanturi, am ceva probleme grave cu dantura varsta 23 de ani Am auzit de protezele fixe, am auzit de protezele fixe mai exact fast-fixed pe 6 implanturi, pretul este destul de bun vreau sa stiu daca e fixa pe implanturi e mai stabila ca una normala? e mai superioara? sper ca nu cade cand razi sau mananci sa ma fac de ras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Felekan_Ramona_1978 a răspuns:

Salve, situatia nu e fara iesire, un stomatolog ti-ar propune o proteza PROVIZORIE totala/partiala (in functie de gravitatea situatiei tale) pana reusesti sa aduni bani pentru o proteza fixa sau semifixa (care nu e chiar foarte ieftina) sau implanturi. Cere-i dentistului tau cateva informatii cu privire la aceasta solutie, trebuie sa fie o cale. Bafta!