| Fiorella18 a întrebat:

TPU! Stie cineva daca suplimentele alimentare pentru slabit, gen extract din zmeura, ananas, chilli, ceai verde, acid linoleic, chiar functioneaza? Nu as vrea sa slabesc decat cateva kilograme si m-am gandit ca poate ceva natural nu ar dauna cu nimic. Acestea nu cred ca intra la categoria "pastille pentru slabit", sunt numai niste suplimente, nu cred ca fac rau organismului. Voi ce parere aveti? A incercat cineva vreunul din cele mentionate? Functioneaza? Care e mai bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu functioneaza. Dar uita-te ca si eu inrebam diverse...
Ei bine, de un timp urc 2 etaje doar pe scari si am slabit 10 kg. Nu ma abtin de la mincare (as face o prostie). Am slabit uniform si frumos. Concluzia? Miscarea, efortul fizic (masurat, nu in forta la sala), ajuta la reechilibrarea greutatii. Succes si tie.

| Fiorella18 explică (pentru anonim_4396):

Sunt de accord cu tine, si eu as face miscare cu drag dar nu prea pot din cauza sanatatii mele (am ceva probleme cu glanda care imi afecteaza si inima momentan si orice fel de miscare mai intensa imi provoaca palpitatii. Am sa pot face miscare dupa ce rezolv problema cu glanda). Si apoi, am si un baietel si nu pot iesi singura, trebuie sa ies cu el dar el e mic, are 2 ani si cata miscare pot face, nu putem merge mai departe de fata blocului, mai iesim in parc din cand in cand dar nici acolo nu stam foarte mult. Nu stiu, cine are copil poate ma intelege, nu poti face ce vrei tu, trebuie sa stai dupa el. De asta m-am gandit ca poate m-ar putea ajuta vreun supliment. Ai incercat ceva anume? Daca da, da-mi exemple, te rog. Merci pentru raspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fiorella18):

Am spus: nu in forta! Totul lejer, ca la plimbare. Iti trimit si un mesaj privat.

11 răspunsuri:
| xrapalexx a răspuns:

Nu functioneaza, din pacate!

| Fiorella18 explică (pentru xrapalexx):

Ai incercat? Sau stii de la altcineva?

| mgolea37 a răspuns:

Tot ce e natural e bun pentru slabit

| Alicia98 a răspuns:

Nu functioneaza, ba chiar stiu persoane care sau ingrasat de la ele, in plus pot afecta sanatatea. Mai bine slabeste prin sport si abtinere de la fast food, prajeli si dulciuri. Cauta o dieta potrivita de care stii ca te-ai putea tine si incearca sa slabesti cu ea.
Bafta! happy

| Fiorella18 explică (pentru Alicia98):

Nu prea sunt de acord cu dietele, pentru ca orice dieta o tii o perioada, dupa care renunti la ea, si greutatea revine la normal sau mai mare decat inainte. Iar sa mananc multe fructe si legume mie nu mi-e usor, nu ma pot tine. Singura solutie e sa mai evit grasimi, dulciuri, etc, dar nu stiu daca asta da intr-adevar rezultatele dorite. (In cazul meu si problemele cu glanda imi afecteaza metabolismul.) Daca stii si numele produsului care nu a functionat sau a daunat, te rog spune-mi-l. Merci pentru raspuns!

| DumyDumytryta a răspuns:

Ce ironic. Eu vreau sa ma ingras cateva kilograme si tu vrei sa slabesti laughing
Cred ca ar trebui sa cauti pe Google. Si da, mai putina ciocolata si grasimi! laughing

| Fiorella18 explică (pentru DumyDumytryta):

Stiu asta, am sa incep sa mai reduc zaharul, la mine e cel mai greu sa ma abtin de la dulciuri. big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fiorella18):

Vointa, vointa!
Nu cumva sa fumezi, ca te pacalesti singura.

| Fiorella18 explică (pentru anonim_4396):

Nu fumez. happy Da, imi trebuie mai multa vointa. Totusi, as incerca si unul din suplimentele astea, sa vad cum ma simt si daca da rezultate, numai ca mi-e sa nu dau banii degeaba.