Nu functioneaza. Dar uita-te ca si eu inrebam diverse...
Ei bine, de un timp urc 2 etaje doar pe scari si am slabit 10 kg. Nu ma abtin de la mincare (as face o prostie). Am slabit uniform si frumos. Concluzia? Miscarea, efortul fizic (masurat, nu in forta la sala), ajuta la reechilibrarea greutatii. Succes si tie.
Sunt de accord cu tine, si eu as face miscare cu drag dar nu prea pot din cauza sanatatii mele (am ceva probleme cu glanda care imi afecteaza si inima momentan si orice fel de miscare mai intensa imi provoaca palpitatii. Am sa pot face miscare dupa ce rezolv problema cu glanda). Si apoi, am si un baietel si nu pot iesi singura, trebuie sa ies cu el dar el e mic, are 2 ani si cata miscare pot face, nu putem merge mai departe de fata blocului, mai iesim in parc din cand in cand dar nici acolo nu stam foarte mult. Nu stiu, cine are copil poate ma intelege, nu poti face ce vrei tu, trebuie sa stai dupa el. De asta m-am gandit ca poate m-ar putea ajuta vreun supliment. Ai incercat ceva anume? Daca da, da-mi exemple, te rog. Merci pentru raspuns!
Am spus: nu in forta! Totul lejer, ca la plimbare. Iti trimit si un mesaj privat.
Ai incercat? Sau stii de la altcineva?
Nu functioneaza, ba chiar stiu persoane care sau ingrasat de la ele, in plus pot afecta sanatatea. Mai bine slabeste prin sport si abtinere de la fast food, prajeli si dulciuri. Cauta o dieta potrivita de care stii ca te-ai putea tine si incearca sa slabesti cu ea.
Bafta!
Nu prea sunt de acord cu dietele, pentru ca orice dieta o tii o perioada, dupa care renunti la ea, si greutatea revine la normal sau mai mare decat inainte. Iar sa mananc multe fructe si legume mie nu mi-e usor, nu ma pot tine. Singura solutie e sa mai evit grasimi, dulciuri, etc, dar nu stiu daca asta da intr-adevar rezultatele dorite. (In cazul meu si problemele cu glanda imi afecteaza metabolismul.) Daca stii si numele produsului care nu a functionat sau a daunat, te rog spune-mi-l. Merci pentru raspuns!
Ce ironic. Eu vreau sa ma ingras cateva kilograme si tu vrei sa slabesti
Cred ca ar trebui sa cauti pe Google. Si da, mai putina ciocolata si grasimi!
Stiu asta, am sa incep sa mai reduc zaharul, la mine e cel mai greu sa ma abtin de la dulciuri.
Vointa, vointa!
Nu cumva sa fumezi, ca te pacalesti singura.
Nu fumez. Da, imi trebuie mai multa vointa. Totusi, as incerca si unul din suplimentele astea, sa vad cum ma simt si daca da rezultate, numai ca mi-e sa nu dau banii degeaba.
blondutza_9890 întreabă: