| OsimplaFata21 a întrebat:

Stie cineva dupa cat timp trece candida? Am luat o cutie de ovule Lomexin, contine 2 ovule,si am introdus unul marti,si unul aseara.La primul ovul dimineata cand m-am trezit am simtit cum curge un lichid,iar vaginul s-a curatat, la al doilea insa nu a mai curs nimic...mancarimi nu prea mai am dar inca am scurgeri vaginale si zona inflamata. Sa mai astept sa isi faca efectul sau sa merg sa iau altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand cu toata increderea crema Canesten! O aplici de fiecare data cand simti mancarimi, dupa ce te speli. Aplici bine in zona si acea crema are un efect fantastic, numai de la crema mi-a trecut in o saptamana dupa ce m-am chinuit luni intregi sa scap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și pentru spălare, mai e bun Tantum Rosa. Sunt niste plicuri pe care le dizolvi in apa si aplici in zona aia. Ai o senzatie usor usturatoare dar crede-ma ca e mai placuta decat usturimea sau mancarimea de la candida. Si dupa ce te speli cu aia, aplici crema Canesten despre care spuneam mai devreme. Eu incercasem si cu ovule, si creme si tot felul de chestii si nu scapam... doar asa am scapat