| Matei_Bianka_1995 a întrebat:

stie cineva niste pastile sau ceva tratament care te ingrasa fara sa mananci foarte mult? pentru ca eu nu prea mananc si chiar daca am perioade cand mananc foarte mult nu ma ingras am incercat tinctura de marar si niste vitamine dar nu m au ajutat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacat, nimic nu te va ajuta pe lumea asta sa te ingrasi, daca nu mananci, asta este foarte clar si foarte normal.
Vitaminele nu ingrasa, doar iti cresc sistemul imunitar!
Tinctura de marar are alte chestii la care ajuta, in nici un caz la ingrasat si dupa cum spuneam, degeaba iei orice tratament daca singura conditie care te-ar pute aingrasa, tu o ignori!
Din pacate, cu aer nu te vei putea ingrasa niciodata!
Invata sa-ti cresti portiile de mancarea si sa te fortezi sa mananci diversificat si usor-usor vei incepe sa castigi si in greutate.

1 răspuns:
| just4ubr2015 a răspuns:

Efortul fizic ingrasa fa miscare in pat si te vei ingrasa happy