| Cryss29 a întrebat:

Buna TPU stie cineva un cabinet in Bucuresti bun ma refer dotat, cu aparatura noua si profesionisti, pentru fizioterapie kinetoterapie? Ma intereseaza sa ma duc sa fac niste sedinte pentru spondiloza cervicala multumesc mult! dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista mai multe cabinete de acest gen in Bucuresti, depinde in ce zona locuiesti sa sa-ti fie mai aproape de casa. Eu personal am facut mai multe sedinte de acest gen pentru diferite probleme pe care le-am avut, de coloana, articulatiile umerilor, ale maiilor, spondiloza cervicala, etc. Pot sa-ti spun ca au fost extrem de benefice si problemele s-au rezolvat in totalitate. Bineinteles ca aceste proceduri trebuiesc repetate perodic, problemele de aceasta natura neavand din pacate un remediu ci doar o ameliorare. Pentru ca eu locuiesc in Drumul Taberii am fost la un cabinet in apropiere de casa, undeva pe Bul Timisoara. Daca ai trimitere de la medicul de familie, ai dreptul la un anumit numar de sedinte gratuite pe an iar in functie de problemele pe care le ai, daca doresti proceduri mai multe, pentru mai multe zone, platesti diferenta, o suma destul de modica. In paralel am facut si acupunctura la Spitalul Panduri unde exista un corp de cladire specializat numai in acupunctura si tratament homeopat, nici acolo nu pletesti daca ai trimitere de la medic. Iti mai recomand sa mergi si la un osteopat, acesta iti reaseaza toate oasele la locul lor, adica indeparteaza de fapt cauza de unde vin toate problemele legate de oase, este ceva extraordinar, exista un cabinet chiar langa Sala Radio, pe General Berthelot nr 86, tel 021-312-06-02. Nu e necesar mai mult de o sedinta pe an. Mult succes!