| QueenStore a întrebat:

Stiti cumva daca miopia se vindeca natural? Si de asemenea, stiti tratamente naturiste pentru pistrui? Va rog mult sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AutumnDay a răspuns:

Miopia nu se vindeca, pistruii nu se duc happy
Pentru miopie porti ochelari/lentile. Pistruii sunt draguti si dau o aura aparte persoanei care e norocoasa sa ii aiba.

| myhaelutzza a răspuns:

Buna. Miopia nu se vindeca. Pentru pistrui poti incerca sa te dai pe fata cu lamaie, s-ar putea sa ti-i mai estompeze un pic. Eu am folosit o crema de la farmacie, destul de ieftina, cred ca aproximativ 10 lei am dat pe ea, cu lamaie si papadie si chiar a functionat.

| ee a răspuns:

Nu stiu daca te vindeci eu am ambliopie dar confirm ca exercitile din carti iti dezvolta/intaresc musculatura si te simti mai bine si poti sta mai mult la calculator + pauze etc!?

I-am citit pe Flavius Turcanu, Martin Sussman, Leo Angart + alte materiale si cercetari propri si confirm ca iti revi daca ti sa deteriorat vederea dar nu te vindeci de ambliopie, hipermetropie in cazul meu ce sunt din nastere, dupa 7 ani pana in prezent.

Timp de 3 ani am urmat exercitile lui M Sussman din care 2-3 luni mai serios pe an, zilnic cateva minute la fel si a lui Turcanu dar nu puteam mai mult ca mi se irita ochiul slab de 3 dioptrii.

http://vedereperfecta.com/

http://www.renuntalaochelari.ro/obiceiuri/

| ALGator a răspuns:

Nici miopia nici pistruile nu dispar. Adevăratele medicamente naturiste sînt cele pe care le produc corpul (de ex endorfina, calmează durerile).
În privința miopiei, dacă nu e supărătoare și încă nu ți-ai luat ochelari, caută să te descurci fără ochelari (stai mai in față la cursuri ).
În momentul în care începi să i porți se lenevește ochiul și vei vedea puțin mai neclar fără.
Bineînțeles nu primi sfatul ăsta la optician.
Miopia se mai poate corecta cu laser = $$$.