| Mirra864 a întrebat:

Buna TPU.
Stiti cumva vreun mod de a scapa mai repede de o raceala?
Maine merg la un botez si nu mi-ar placea sa stranut sau sa tusesc pe langa invitati sad
Stiu ca este cam gtarziu sa cer sfaturi, dar sunt disperata, asteptam de mult timp botezul acesta sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Of, tare greu cu racelile astea! Stii, e o vorba, o raceala tratata tine 7 zile, una netratata tine o saptamana. Poti doar sa mai ameliorezi din dureri si starea de rau. Ia Theraflu sau Nurofen raceala si gripa, mie cu astea doua imi mai dispar din dureri si starea aia de iti doresti sa stai numai in pat. In seara asta o baie fierbinte, un ceai cu multa lamaie, o frectie zdravana si maine e posibil sa te simti mai binisor! Multa sanatate! Pupic!

| Mirra864 explică (pentru Ramo80):

Merci frumos, dar le-am incercat pe toate sad

| sharky88 a răspuns:

O baie fierbinte ci un ceai fierbinte

| a1473 a răspuns:

In primul rand amesteci otetul cu apa si dupa aceia rogi pe cineva sa-ti faca frectie pe:frunte,gat, piept, maini si pe picioare si dupa ce ai facut frectia te imbraci foarte gros ca sa transpiri si prin transpiratie elimini racealasi te pui in pat te invelesti si sper ca urmatoarea zi sa fii bine.am auzit de la diriginta mea stai fara griji!