Buna!
Nu au cum sa nu aiba euri :*. Toate chipsurile au euri din pacate. E bine sa mananci insa sa nu abuzezi de cantitati mari ca iti va dauna sanatatii mai ales ca sunt cu sare.
Tu cu ce aroma mananci? Crezi ca sunt mai sanatoase?
Eu mananc ocazional Lays cu branza sau cu ardei .
Da dar au un gust groaznic ambele. cel mai bine este sa simti gustul chipsurilor adevarate.Dar nu sunt sanatoase.Tu mananci sanatos?
Da, mananc destul de sanatos. Mananc o granada de fructe mai ales mandarine si portocale .
Da,dar mi s-a facut pofta de chipsuri si am desfacut o punga de chio exxtra.si contin:cartofi, ulei de floarea soarelui, sare de mare.ce parere ai?
Sunt pline de euri si numai bine nu iti fac, renunta la ele sau macar sa mananci mai rar chipsuri
Atata timp cat nu exagerezi si nu mananci zilnic e ok. Daca te uiti atent o sa gasesti pe ambalaj si e-urile, dar intr-adevar in ultima vreme le-au facut cat de cat mai sanatoase. Eu unu mananc odata sau de doua ori pe saptamana ca nu ma pot abtine.
Merci muuuuuuuuuuuuuuulllllllllltttttttttttttttt.
Iti dai seama ca tot ce e scris pe ambalaj sunt minciuni, logic ca au euri, eu una cred ca cele cu sare au mai putini euri decat cele cu BBQ, paprika, branza.
Asa gandeam si eu
E-urile alea au niste denumiri, pe care cu siguranta le gasesti pe punga.
Si chips-urile sunt printre cele mai nesanatoase alimente. Manaca odata pe luna daca tot iti plac. Tine cont ca ingrasa, favorizeaza aparitia celulitei si a acneii.
Nu câte e-uri este important, cel mai important este câte calorii are pe 100 de grame.
Am citit pe internet și am văzut pe o punga reală că 100 de grame de chipsuri Lays cu sare au 526 calorii.
Iar o pungă mare întreagă are aproape 800 de calorii
Ține cont de faptul că pe zi nu trebuie să depășești 1500 de calori.
Sper că te-am ajutat.
Daa normal ca au eu-ri.La ce te gandesti? Niciodata nu o sa fie bune daca nu au eu-ri.
Heiii zoombiule! Dar pe ele scrie ca nu au euri.Si am incercat sa fac de casa, dar mai bune sunt cele din comert
Hai ca se vede ca..mai mult de 8 ani nu ai.Indoapa-te cu cipsuri papusa.
Da, au tot felul de euri in ele. O punga pe saptamana mi se pare ok. Deci mai rarestele!
Bafta!
Hey! Intra-adevar chipsurile lays nu sunt foarte sanatoase si cred ca ar trebui sa iti asculti mama si ma mananci mai sanatos! Dar daca iti plac asa de mult poti mananca din cand in cand( o data sau de 2 ori pe luna) o punga de chipsuri. Sper ca te-am ajutat! Funda?
Cica ar fi cancerigene, oricum nu o sa crapi de tanara daca mananci chipsuri.