| adorablegirl a întrebat:

Buna TPU stiti vreun ceai, ceva naturst pentru scaderea dioptriilor
mersi anticipat. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Vinul de morcovi este extraordinar pentru vedere, dacă nu - suc de morcovi. Afinele sunt şi ele indicate în acest caz.

| anutza a răspuns:

Cel mai bine e operatie cu laser.
am auzit ca la Forever gasesti niste medicamente gratuite
si morcovul e foarte bun pentru vedere

| AndraNicoleta a răspuns:

Nu stiu ceaiuri...dar morcovul si sfecla rosie sunt bune pentru vedere.

| AlexandraEpureanu a răspuns:

Eu port ochelari de cand eram micuta si desi am incercat o gramada de solutii naturiste nu prea au avut efect niciunele.

E recomandat sa consumi afine si morcovi si de asemenea sa incerci sa nu iti obosesti prea tare ochii (la fiecare 40-50 de minute de stat la calculator/tv, citit, scris, etc incearca sa iei o pauza de cateva minute), dar nu te astepta la minuni.

Mai ales daca ai miopie ca si mine nu prea sunt sanse de a scapa de ochelari (sau lentile de contact).

| enigmatica a răspuns:

Incearca cu ceai de afine, sora mea a baut asa ceva si a inceput sa vada mai bine.

| FiddleStick a răspuns:

Ceaiului de Rooibos este benefic pentru scaderea diptriilor.

| adorablegirl explică:

Eu port ochelari curozitatea mea era doar ptc anul trecut cand am fost voluntara la educatie in sanatate coordonatoarea ne-a sps ca fiica ei a avut dioptrii mari si a ajuns la 0, 75 dupa o cura de 3 luni cu ceai. insa eu nu mai stiam daca e ceai de afin sau catina blushing

| AlexandraEpureanu a răspuns (pentru adorablegirl):

Cel mai probabil era vorba de ceai de afine; catina este si ea recomandata (uite ca am uitat sa pomenesc si de ea), doar ca mai degraba sub forma de ulei de catina decat de ceai.