| Mada4ghn a întrebat:

Stiu ca ce am facut vara asta nu a fost bine dar mi-am facut si eu de caphee hee. De doua ori am fumat cate 10 tigari intr-o zi(o data in iulie si o data in august) si in rest am mai fumat vreo 4 tigari cate una in fiecare zi. Dar eu trec clasa a 8a si vreau sa stiu daca sunt obligatorii niste analize de sange sau radiografii pulmonare sau in clasa a 9a.Sau daca totusi se fac.se fac si de sange sau pulmonare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Nu sunt obligatorii, dar oricum nu cred ca sar vedea ca ai fumat in acele radiografi!

| BGDs a răspuns:

Stai linistita ca nu se vede la nicio analiza daca ai fumat sau nu. Chiar daca fumezi 30 de ani si faci cancer, nimeni nu o sa iti zica cu siguranta ca din cauza fumatului ai facut cancer. Dar oricum, incearca sa nu te apuci de fumat ca scapi foarte greu