| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

stiu ca o sa sune ciudat dar eu cand citesc in gand simt ca ma ia ameteala si gen nu reusesc sa citesc cum trebuie, nu prea stiu cum sa explic si uneori uit ce trebuia sa fac...Ce ar putea fi? Oare e ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e grav, dar nici nu e ceva de neglijat.
Este ce este, creierul tău dă rateuri.

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru sadrian46):

Recunosc ca dorm tarziu cam pe la 2 sau 3 dimineata dar nu stiu daca are legatura...Eu cam de 4 ani dorm foarte tarziu si as vrea sa-mi schimb programul dar nu pot pur si simplu m-am obisnuit sa ma culc foarte tarziu...

| sadrian46 a răspuns (pentru Jdjrjrjrdndnfn):

Păi, da, pe măsură ce spui mai multe, rezultă.
Are foarte mare legătură.
Dacă nu poți pur și simplu, o să rămâi cu capul dar fără creier în el.
Se numește descreierisire.

| Dalmore a răspuns:

Mergi la medic. Poate esti dislexic. Patesti de mult timp asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești obosit rău. Pățeam și eu când încercam sa ma uit la un film după o zi de munca, și eram rupt. Culca-te și tu ca lumea la cel târziu 12 și scoala-te la 6-7

| BlackBriliant a răspuns:

Poti avea anxietate, du-te la un psiholog

| ZyRRe a răspuns:

Ar putea sa ai ceva cu vederea.

| Jdjrjrjrdndnfn explică:

Deci e grav....Doamne ce naiba sa fac...

| tdy a răspuns:

E din cauza oboselii.
Prea multe nopti pierdute si putin citit si ti-ai pierdut atenția.
Poate suna ciudat dar eu am intalnit asta la.18 ani cand citeam din cartea auto pentru a da examenul si ciudat era ca dupa ce am băut o sticlă de bere ma puteam concentra mai bine, vorbesc serios doar o sticlă micuță de 330 nu mai mult laughing