Putei spune de dinainte sa treci clasa 9-a. Afectiunea trebuie tratata acasa cu ajutorul parintilor sau a cuiva drag, care are timp sa iasa cu tine in lume sa stea mereu langa tine cand ai aceste stari, sa te incurajeze, imbarbateze, o persoana in care ai incredere si care te face sa te simti in siguranta.Astfel de afectiuni trebuie tratate cu minim de medicamente si maxim de relaxare. Numai tu si numai tu esti doctorul in asemenea cazuri. Daca spuneai de la inceput parintilor (care dupa parerea mea au probleme si aveti probleme in familie, de aici si frica ta) ei puteau lua legatura cu un psiholog sau maibine un psihiatru si cu tratament acasa si un an de liber de la scoala, adica poti continua pemotiv medical clasa 9-a incepand ede anul viitor, ti se amelioreaza vizibil starea ta de teama. Spun asat pentru ca sunt patit, insa eu am tacut si a fost mult mai rau, mi-am revenit dupa abia trei ani, dar...multa liniste si sustinere, imbarbatare din partea familiei sau cuiva drag. Vreau sa mentionez ca degeaba faci tratamentul daca in familie sunt probleme, certuri si scandaluri. O seara placuta!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!