| Alli23 a întrebat:

sufar de distonie neurovegetativa si dese ori mi se face rau in public. ar trebui sa stau de acum numai acasa si sa n-am o viata normala? sau daca nu, cum ma pot stapani sa nu mi se faca rau cand sunt iesita cu prietenii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Ti se face rau in public ca, creierul tau vrea atentie laughing! Totul este de la creier, daca iti faci probleme inainte sa iesi logic ca asa patesti. Ia incerca sa uiti ca si cum ai fi normala.

| Vi003 a răspuns:

Of! Trebuie sa gasesti un leac pe care sa ti-l dea omul potrivit. Poate ca nu l-ai gasit, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti traiesti viata. Fa iesiri scurte, ca sa eviti orice problema si inconjoara-te de oameni care sa te accepte asa cum esti tu, ca si tu ii accepti pe ei cu defectele si calitatile lor. Ia legatura si cu un bioenergetician, poate...nu se stie niciodata! Capu sus si sa nu te dai batuta!